IMV forgalmazói konferencia Bergamoban

Az üzleti eredményeket és a jövő évi terveket tárgyalta meg az IMV vezetése, az Amtest-TM és 44 európai termékforgalmazó az olaszországi Bergamoban megrendezett konferencián, idén október közepén.

IMV forgalmazói konferencia Bergamoban, 2017

Az idei konferenciát a Centrotecnica szervezte meg, aki a tesztlaborok és az IMV sikeres és környezetbarát rázóberendezéseinek forgalmazója. A hivatalos üdvözlés után John Goodfellow, az IMV Europe Ltd. igazgatója az IMV Europe jelenlegi piaci helyzetéről beszélt.

A K2 rázó előnyei 
Martin Engelke, az IMV Marketing és Kereskedelmi menedzsere Münchenből, kiegészítette John Goodfellow információit, majd bemutatta az új európai weboldalt, valamint más részegységeket, mint például a Limess cég által gyártott stroboszkóp kamerát. A kamera láthatóvá teszi a rezgéseket és a forgásokat és lassított felvételen rögzíti azokat. A globális IMV csapat új tagja Andy Cogbill. Az ő feladata lesz az IMV rázók amerikai értékesítésének további előmozdítása. Cogbill a “Non-Gaussian Random Control” címmel tartott előadást Bergamoban.

K350 Rázóhenger 
Florian Schmid, a cég müncheni értékesítési munkatársa vezetésével megtárgyalták az IMV K2 Vibrációvezérlő előnyeit. Elmagyarázta a rázó olyan funkcióit, mint például a random-a-randomon, többszörös sepert szinusz, jegyzőkönyvezési opciók és végül, de nem utolsó sorban bemutatta az ingyenes Data Viewer szoftvert, ami az összes funkcióhoz és a teszteredményekhez való távoli hozzáférést támogatja. Az idei konferencián az új K350 Rázó volt a kiemelt témája a disztribútori megbeszéléseknek. A cég legújabb fejlesztése egy vízhűtéses, 350 kN-s rázó, amelynek lökethossza 76,2 mm (csúcstól-csúcsig), az ütő-teszt (sokk-teszt) sebessége pedig 3,5 m/s.

IMV forgalmazói konferencia Bergamoban_okt2017

Az A74 bemutatása 
A találkozó második napján a részvevők meglátogatták a Centrotecnica központokat Masatában, ami félúton található Milánó és Bergamó között.  Az A74-nek egy klímakamrával együtt történt bemutatóját nagy érdeklődés kísérte.