A korábbi erősítő kiváltása

Az IMV, az ISM technológia segítségével olyan szuperhosszú élettartamú erősítőket fejlesztett ki, amik minimalizálják a felvett elektromos teljesítményt, csökkentik az elektromos fogyasztást és a léghűtéses rázóknál a ventilátor zaját.

Shaker erősítő csere_IMV ECO program

Az (Integrated Shaker Manager) ISM-EM a már meglevő bármilyen, akár nem IMV gyártmányú vibrációs rázókhoz is hozzáilleszthető. Mindössze annyit kell tenni, hogy megújítja az erősítőt, és szoftvereket telepít a meglévő rezgésvezérlő számítógépébe.

Valódi, automatikus energiatakarékos vezérlés 
Nincs szükség komplikált beállításokra.

Csökkentse a zajkibocsátását 
Csökkentse a szén-dioxid lábnyomát.

A csökkentett energiafogyasztás eredménye
20% kimenetnél: 70% csökkenés. 
40% kimenetnél: 40% csökkenés. 
A fent említett csökkentési hatás csak egy példa, ami a frissített rendszertől függően eltérő lehet.

A HASZON

Működési költségek megtakarítása 
A hagyományos rázógép-rendszerek a térerő feszültséget és a hűtőventilátor sebességét a névleges értékre állítják be, amint a rendszer indul. Csak a tekercs áramát szabályozzák a vizsgálathoz szükséges erőnek megfelelően.
Az IMV ISM-EM technológiája folyamatosan figyeli a vibrációs teszt elvégzéséhez szükséges erőt és a nagyfrekvenciás teljesítmény-átalakítók használatával automatikusan szabályozza a térerőt valamint a hűtőventilátor sebességét úgy, hogy az minimális energiafogyasztással működjön.

Növelje a tartósságot 
Az IMV rázók tartóssága már Japánban, az ázsiai országokban, Oroszországban és Európában is jól ismert. Az elmúlt 20 évben a nagyszámú egytengelyes rázórendszer mellett, több mint 200, többtengelyes rendszert telepítettünk szerte a világban. Az Egyesült Államokban, Redfordban (MI) van az egyik, Spectrum Technologies Inc. autóipari tesztcsarnokunk. Itt található két, szimultán 3 tengelyes rázórendszer: TS-2000-6H, 4400 font-erővel minden tengelyen. Az első rendszert 10 éve helyezték üzembe, a másodikat 2017 novemberében. Mindkét rázóberendezést leginkább a 2000Hz-es tesztekben használják, például a "Big Three" autógyártók egyikének az alkatrész tartóssági vizsgálatában is. Az első rázórendszer a mostanáig tartó, leállás nélküli működésével igazolja az IMV valóságos tartósságát. 2016 novemberében az erősítő munkaóra számlálója 23 213 órát mutatott a teljesen karbantartás nélküli, körülbelül 10 éves használat után. Valójában, a mi MTBF erősítőnk munkaórája 17 537 óra, így a Spectrum Technologies, Inc. erősítője sikeresen bizonyította a 4 generációs IGTB erősítő kiváló tartósságát. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az IMV erősítők 104 Fahrenheit (40°C) környezeti hőmérséklet alatt működhetnek.

Zajcsökkentés (léghűtéses típusoknál) = Csendes rázó 
Egy adott teszt futtatása során az IMV ISM-EM használata a felhasznált energia minimalizálásával egyúttal a hűtési energiaigény is minimálisra csökkenti. Ez nem csak energia megtakarítást jelent, hanem azt is, hogy a legtöbb tesztnél az ISM-EM csendesen működik. A léghűtéses rázógépeket néha kritizálják a hűtőventilátor magas zajszintje miatt, de az IMV ISM-EM megoldja ezt a problémát. Alacsony rázóerő mellett a hűtőventilátor automatikusan csökkentett sebességgel működik, ezzel a teljes rendszer zajszintje jelentősen csökken. Amikor a rázógép teljes erővel működik, a rázóasztalból jövő zaj meghaladja a hűtőventilátorét, így a ventilátorzaj nem jelent problémát. Sok IMV ügyfél egyedül a zajcsökkentés miatt vásárolja meg az ECO-rendszert, ezért az elért energia megtakarítás már egy további előny. Az alábbi adatok a mért zajszintet mutatják az IMV i260, 54 kN-os rázó esetében, amikor az éppen  az ECO-energiatakarékos üzemmódban működik.

Fejlett szolgáltatási támogatás / (Távoli) Karbantartás menedzser 
Az IMV ISM-EM 200 paramétert képes figyelni, mint például a tápegység működési feltételeit, a rendszer hőmérsékletét, interlock-állapotot, a vezérlő állapotát, a háromfázisú táplálási feltételeket, és másokat. A fenti paraméterek log-fileba történő rögzítésével és elmentésével, a rendszeren egy fejlett diagnosztikát tesz lehetővé. Ezen kívül minden alkalommal, amikor egy retesz jelez, mind a reteszelődés előtt, mind utána pillanatfelvétel készül a rendszer működési paramétereiről.

Mindezek az információk azt jelentik, hogy az IMV távolról diagnosztizálhatja az olyan rendszerproblémákat, mint például:

  • A probléma távolról is megoldható, és a rendszer újra működik anélkül, hogy a szervizmérnök meglátogatná.
  • Ha helyszíni szervizre van szükség, a mérnök a javításhoz a helyes tartalék alkatrészeket fogja magával vinni, így a rendszer újraindítását mindössze egy kiszállással el tudja végezni.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ISM-EM minél több ideig működjön, így maximalizálva a befektetés megtérülését.

ECO TECHNOLÓGIA

Minden előny egyszerre

  • A térerő 50% alá történő csökkentése armatúra zaj nélkül
  • Ideális működési munkapont; A térerő és az armatúra szintjének automatikus beállítása
  • Automatikus beállítás a teszt futása alatt
  • Optimalizálás, amihez a felhasználónak nincs szüksége a technológia ismeretére
  • Az optimalizálás automatikusan, a teszt tényleges paraméterei alapján történik
  • Automatikus kikapcsolás a teszt végén
  • Hiba esetén diagnosztikai lehetőségeket kínál fel
  • Teljesítményadatok alapján történő optimalizálás
  • A térerő manuálisan vagy automatikusan is szabályozható a megnövelt ütő-sebesség érdekében
  • Az erősítő, vibrációs vezérlőbe integrált működése
  • Utólag is felszerelhető minden más gyártó régebbi rázóhenger modelljeire