A világ első, teljesen automatikus ECO vibrációs tesztrendszere – VIDEÓ

Csökkenti a széndioxid lábnyomot – Frissítse fel az erősítőegységet, és megkapja az előnyök teljes körét. Csökkentse a zajszintet. Takarítsa meg a működési költségek akár 80%-át – Távoli rendszerdiagnosztika.

 A világ első teljesen automaikus ECO vibrációs tesztrendszere


Az IMV Egyedülálló, ECO System koncepciója

  • Akár 80%-os költség és energia megtakarítás
  • Csendes működés
  • Nagy sebességű ütő (sokk) üzemmód
  • Fejlett szerviztámogatás
  • Vízhűtéses rázógép

Az IMV azáltal, hogy a felhasználót helyezte a rendszer középpontjába megtette az első lépést az ECO rendszerek tervezésben, melyet majd a teljes rendszer tervezése követ. Ebben, a felhasználó fontos ellenőrzésekkel és lényeges információkkal rendelkezik.

A felhasználói felület mögött az ECO szoftver működteti a rendszert és az összes kulcsfontosságú működési paraméter megfigyelésével folyamatosan ellenőrzi a rendszer állapotát.

IMV ECO szoftver

Az IMV ECO System használata során a felhasználó beprogramozza a kívánt vibrációs profilt, és ha rendszer készen áll a vizsgálat megkezdésére, akkor a vezérlő automatikusan elindítja az ECO rendszert, ami tesztelésre kész állapotba hozza a berendezést. Nincs szükség tehát arra, hogy a felhasználó két rendszert működtessen.

Az ECO System elindításával a mágneses mező a névleges teljesítményre lesz beállítva, felkészülve ezzel a következő tesztre. A vibrációs terhelési teszt elindítására várva (az armatúrában még nincs áram) azonban, a hűtőventilátor sebességét már szabályozza a rendszer az energia megtakarítás érdekében, mivel ebben a szakaszban nincs szükség maximális hűtésre.

A teszt folyamán az ECO System folyamatosan monitorozza az ECO shaker működési paramétereit és automatikusan, az aktuális teszt által megkívánt optimális szintre szabályozza a mező teljesítményét és a ventilátor sebességét. Ha a rázóteszt alacsonyabb erőhatást igényel, akkor a vezérlés a mágneses mező áramát automatikusan csökkenti, így az alacsonyabb mezőárammal és a kisebb armatúra árammal (alacsonyabb tesztelési erő), valamint a hűtőventilátor csökkentett sebességével a rendszer még több energiát takarít meg.

Ha a rezgésvizsgálathoz nagyobb erő szükséges, akkor az ECO System automatikusan megnöveli a mező teljesítményét és az armatúra áramot (nagyobb teszterő), mialatt a ventilátor sebessége is automatikusan megnő, elérve ezzel a hűtőlevegő áramlásának optimális szintjét.

A háttérben futva, az ECO rendszer maximum 200 üzemi paramétert figyel annak érdekében, hogy a rendszer folyamatosan biztonságosan működjön a lehető legkisebb energiafelhasználás mellett. Az összes érzékelő állapotát monitorozza, és ha egy szenzor jele a határértéken kívül esik, akkor az ECO rázót a névleges üzemi körülmények közé szabályozza, lehetővé téve ezzel azt, hogy a teszt megszakítás nélkül folytatódjon, ugyanakkor figyelmezető jelzést ad ki, hogy a következő szerviz alkalmával ezt megvizsgálják.

A Test Engineer csak a vibrációs vezérlővel kommunikált, ezért lehetséges, hogy csak a vizsgálat, a vizsgálati profil és a válaszjelek fontos információira koncentrálhassunk. Az ECO Systempénz-, és energiatakarékos üzemmódban, teljesen automatikusan fut a háttérben.

Az IMV ECO Technology rendszerét nemzetközi szabadalom védi, és csak az IMV az egyetlen gyártó, aki képes egy teljesen automatikus ECO shaker leszállítására.

 

 
 
További információkért keresse ügyfélkapcsolati munkatársunkat!