Intelligens rázóegység vezérlő – Környezetbarát vibrációs tesztrendszerek

Az energia hatékony felhasználásának előmozdításához adott jelentős hozzájárulása miatt, 2012-ben az ECO-Shaker technológiája megkapta a Machinery Federation elnöki díját.

Rázó-tesztrendszer, CO2 csökkentés hatása, IMV Corp
ECO-Shaker 
– energia takarékos vibráció szimulációs rendszer 
A Dynamic Simulation típusú rendszereknek nagy az energiafogyasztása. Az IMV ezért kifejlesztette saját, környezetbarát termékeit, amelyeknél minimalizálták a felhasznált elektromos energiát, lecsökkentették az áramfogyasztást és a CO2 kibocsátást. 

Automatikus energia megtakarítás
Az ECO-shaker olyan elektro-dinamikus vibrációs terhelésvizsgáló tesztrendszer, amely a tesztigények és a terhelés függvényében automatikusan optimalizálja a teljesítményerősítő kicsatolást, a rázóhengerbe bemenő teljesítményt és a hűtőventilátor sebességét.
A komplikált kézi vezérlésre már nincs szükség.
A működési környezetben vagy a tesztelési szintben szükséges változtatások már a kezelő beavatkozása nélkül történnek meg.

A CO2 kibocsátás és a villamosenergia-fogyasztás csökkentésének egyszerű visszaigazolása 
Ha az ECO-shaker rendszert az IMV 'K2' vezérlővel együtt használjuk, akkor a vezérlés kiszámítja és a képernyőn valós időben megjeleníti az energia megtakarítást. Az energiafogyasztási jehyzőkönyvet minden egyes teszt után megkaphatjuk.

Az ISM-EM egység működése (energiafogyasztás) 
A hagyományos vibrációs rendszerek energiafogyasztásának minimalizálása komplex számításokat és beállításokat igényel, annak érdekében, hogy így is megfeleljenek a vizsgálati követelményeknek. Az „Integrated Shaker Manager” (ISM-EM) technológia, melyet beépítettek az ECO-shaker rendszerbe, automatikusan ellenőrzi a teljesítményerősítő kimenetét, a mezőerősség szintjét és a hűtőventilátor sebességét annak érdekében, hogy az összes tesztkörülmény mellett a legnagyobb hatékonyságot érjük el. 
Intelligens rázóegység vezérlő, IMV Corp

A meglevő rendszerek frissítése 
A meglevő IMV vibrációs tesztberendezésekhez az ISM-EM technológiafrissítés egy ISM-EM modul beépítésével és a kiegészítő szoftver telepítésével történik. További információk, valamint szállítási adatokhoz kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi IMV-képviselettel.

Munkafeltételek javítása 
A vibrációs tesztberendezések hatékony működésével Ön nem csak pénzt takarít meg; ez egyben csökkentheti a munkahelyen a zajszintet és hőterhelést. Ez tahát javítja a munkakörülményeket és egyszerűsítheti a szükséges installációkat.

Hozzájárulás a környezet javításhoz 
Sok országban vezettek már be környezetjavító törvényeket, mint például a Kyoto Protokoll -Tiszta Fejlesztési Mechanizmust (CDM: Clean Development Mechanism)
vagy a 2012-ben jóváhagyott EU Energiahatékonysági Irányelveket (EU Energy Efficiency Directive),
arra kötelezve ezzel a szolgáltató üzletágakat és a termékeiket, hogy növeljék energiahatékonyságúkat.
Az IMV ECO-shaker rendszere abban nyújt Önnek segítséget, hogy megfeleljen ezeknek az előírásoknak.