IMV erősítők cseréje

Azok a partnerek, akik részesülni kívánnak az IMV által ajánlott ECO-technológia nyújtotta előnyökből, az ECO Replacement amplifier (ECO Erősítőcsere) programon keresztül frissíthetik fel a rendszereiket.

Vibració tesztrendszerek – Erősítők cseréje

A meglévő erősítők ECO technológiára történő korszerűsítésének legfőbb előnyei magába foglalnak egy hatékonyabb teljesítményerősítőt, a csökkentett működési zajszintet és az energiafogyasztás automatizálását az Intelligens Shaker Manager (ISM) irányítja.

Az ISM automatikusan kiszámolja és optimalizálja a teljesítmény felvételt, így segíti a végfelhasználót a költségek, a szén-dioxid kibocsátás és lábnyom csökkentésében, és végül lerövidíti a manuális konfigurációra és beállításra fordított időt.

A programot jelenleg szabványos web-frissítésként kínálják fel, és minden olyan ügyfél számára is nyitott, akik más gyártó vibrációs tesztrendszerét használják.

A felhasználók a frissítés részeként természetesen új, IMV 4-csatornás vibrációs vezérlő rendszert is vásárolhatnak sinus-, random- és ütő-szoftverrel, vagy egyszerűen megvásárolhatja az ISM szoftvert, amit azután a meglévő vibrációs vezérlőjére telepít fel.

Javítsa a tesztkörnyezetét és élvezze az erősítő korszerűsítésének előnyeit.

A legfrissebb, legkorszerűbb ECO rezgésvizsgálati technológiához való frissítések megismerése érdekében kérjük, forduljon szakembereinkhez.