Battery Day NRW 2017 (Akkumulátor Konferencia és NRW Akkumulátor Nap)

A Battery Day NRW kiállításon Észak-Rajna-Westfalia tartományból az akkumulátor-iparban és alkalmazásokban érdekelt cégek és intézmények termékei, szolgáltatásai és a vállalatok fejlesztései jelennek meg.

Akkumulátor Konferencia – NRW Akkumulátor Nap 2017
Találkozzon partnereivel és üzletfeleivel a Battery Day NRW és az Advanced Battery Power egyesített kiállításon 
– 2017. március 28–30, Aachen, Németország – akkumulátortechnológiák és alkalmazások – vásár, szimpóziumok, tudományos konferencia.

Bevezető szeminárium 2017. március 28. – NRW Akkumulátor Nap 
Egy nappal az “Advanced Battery Power” tudományos konferencia előtt öt érdekes előadás ad további vonzerőt a szimpóziumhoz. Az előadások áttekintést adnak a legújabb tudományos fejlesztésekről és szimulációs technikákról, egyben részletes bevezetőt adva az akkumulátorok technikai tudástárába. Az előadásokat német nyelven tartják meg.

Advanced Battery Power (Akkumulátor Konferencia) 2017 sikeres felhívása az előadókhoz
A felhívásokra, üzleti és technikai előadással, jóval több, mint 200 résztvevő jelentkezett be, ezek a következő hetekben a tudományos felületekkel együtt egy nagyon vonzó program keretében jelennek meg. A németországi Aachenben megrendezésre kerülő Battery Conference 2017 újra a nemzetközi akkumulátor szakértők és cégek fontos találkozója lesz.