Az IMV sikeresen vezette be az új A65 típusú vibrációs tesztberendezését az Automotive Testing Expo-n Stuttgartban

Az A65 rázórendszer a termékdíjas IMV ECO Technology-val együtt is megrendelhető, ami lehetővé teszi a vevők számára az energiatakarékosságot és a széndioxid kibocsátás csökkentését.

Az A sorozat bemutatkozott, IMV egytengelyű vibrációs tesztrendszer
Németországban mutatta be a 2016-s Stuttgarti Automotive Testing kiállításon az IMV az új vibrációs vizsgálati berendezését. Az évente megrendezett rangos esemény több világvezető gépkocsigyártó céget vonz Stuttgartba, akik ezt az alkalmat használják fel az arra, hogy megismerjék azokat az új technológiákat, amelyeket a jövő autójának kutatásában és fejlesztésében tudnának felhasználni.

Az IMV nemrég mutatta be az A-sorozatú vibrációs tesztrendszereket a szélesebb, Test and Measurement piacon, de elhatározták, hogy az Automotive Testing vásáron fogják bemutatni a teljes A-sorozat az új termékskálából.

Az A65 kibővíti a felhasználó tesztelési lehetőségeit: 65 kN rázóerő szinusz és random üzemmódban, 76,2 mm-s megnövelt, folyamatos lökethossz, nagyteljesítményű vezérlés a magas g-értékű sokk-tesztekhez az autóipari és világűr alkalmazásokhoz, valamint azzal, hogy az A65 csúcssebessége 3,5 m/s. Mindezek lehetővé teszik a partnerek számára a nagy gyorsulású vizsgálatok elvégezését anélkül, hogy még egy kiegészítő transzformátort vásárolnának.

Az A65 a nagydíjas, IMV ECO Technology-val is megrendelhető, ami energiatakarékos üzemmódot és csökkentett széndioxid kibocsátást tesz lehetővé.