Speciális akkumulátorok, megnövelt teljesítmény – Advanced Battery Power 2020

Akkumulátor Konferencia és NRW Akkumulátor Nap – A március 23-25 között megrendezésre kerülő Advanced Battery Power kétnapos, nemzetközi konferencia az egyik vezető esemény lesz az akkumulátor-technológia témakörben.

Akkumulátor konferencia, Battery Day 2020

Az Akkumulátorok Napja Észak-Rajna-Vesztfália eseményre – The Battery Day NRW – a Hallei Vásár és Kongresszusi Központban (Münsterland, Münster / Németország) kerül sor. Bemutatja az NRW (North Rhine-Westphalia - Észak-Rajna-Vesztfália) vállalatok és intézmények azon termékeit, szolgáltatásait és eredményeit, amelyek az akkumulátor-technológia és az alkalmazás piacán működnek.

Ezt követi március 24-25 között az “Advanced Battery Power – Advanced Battery Development for Automotive and Utility Applications and their Electric Power Grid Integration” nemzetközi szimpózium.

Több mint 60 beszélgetés és plenáris beszéd, nemzetközileg elismert vitaindítókkal.

A “Battery Day 2019” konferencia két részének „Battery Day NRW  és az Advanced Batterie Power konferencia sikertörténete március 23-25-én a hallei Messe und Congress Centrum Halle Münsterland/Münster központban folytatódik.

Az aacheni Battery Conference 2020 háromnapos konferencián a világ minden részéről körülbelül 750 résztvevő mellett 34 kiállító cég, és majdnem 100 felszólaló vett részt, ami ígéretes kezdete annak, hogy ez ismét a növekvő akkumulátor-üzlet egyik legfontosabb eseménye legyen az egész világon.

Kötelező esemény mindazon mérnökök, kutatók és fejlesztők számára, akik általában az energiatároló eszközökkel, az új anyagokkal, a hálózati integrációval vagy az akkumulátorok újrahasznosításával foglalkoznak.

Plenáris tárgyalások

  • Kutatóüzem akkumulátorcellák gyártására – megfelelő infrastruktúra kifejlesztése
  • Elkerülhetetlen kihívás a lítium-ion akkumulátorok Ni-gazdag pozitív elektróda anyagok számára
  • A lítium-ion cellák előállításának további költség- és szén-dioxid-baráttá tétele
  • A tartós EV Li-akkumulátor újrahasznosításának kutatási igénye
  • Az anyagkutatástól a jobb akkumulátorok létrehozásáig
  • A fejlett, következő generációs lítium akkumulátor és azon túl
  • Elektrolit fejlesztése lítium-ion akkumulátor számára…