Az IMV A sorozatának legújabb fejlesztései a gyártókat támogatják – A74

2016-ban a bolygó elektromos autóinak száma elérte a 2 milliót, az előző évhez képest a 60% -kal ugrott értékesítések miatt.

Elektrodinamikus tesztrendszer, A74, IMV

Az elektromos járművek egyre növekvő szerepe átalakítja az autóipari ágazatot 
Az Egyesült Királyság és Franciaország megígérte, hogy 2040 után megtiltja az új benzin és dízel járművek értékesítését, egy vezető európai gyártó pedig bejelentette, hogy 2019-től az összes új modellje elektromos vagy hibrid lesz. Jelentős változások történnek tehát az autóiparban, és az IMV több mint készen áll ezekre!

A74, az iparágvezető A-sorozat legújabb modellje 
Az IMV elkötelezett a gyártók támogatása mellett az ágazat hangsúlyában bekövetkezett eltolódásban, és reagál a lítium-ion akkumulátorok megnövekedett rezgésállóságának igényére is. Bevezette az A74-t, az iparágvezető A-sorozat legújabb modelljét, lehetővé téve ezzel, hogy a lítium-ion akkumulátorok vizsgálata során a felhasználók gyorsan és könnyen készíthessenek teszteket előre definiált, a nemzetközi szabványok többségének megfelelő sablonokat választva.

Az A74 megnövekedett relatív rázóerőt állít elő ahhoz, hogy a maximális, 3,5 m/s sebességet biztosítsa az ütővizsgálatban. A 76,2 mm-s (3 inch) lökethosszal pedig kiváló egyensúlyt biztosít a sebesség, a gyorsulás és az elmozdulás értékei között. Az A74 az IMV díjnyertes öko-technológiájával is megrendelhető, ami akár 80%-os működési költség megtakarítást tesz lehetővé, valamint azt, hogy csendesebb vizsgálatokat végezzenek alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátás mellett. A készüléket az IMV felhasználók első számú elvének megfelelően tervezték, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek célja, hogy segítse a felhasználó munkáját, ideértve a távérzékelés lehetőségét és az online tesztellenőrzést. Az A- sorozat másik figyelemre méltó kiegészítője a csúszóasztal, amelynek újonnan kifejlesztett hidrosztatikus és hidraulikus csapágyazása magas torziós ellenállást, alacsony keresztirányú gyorsulást és alacsony torzítást kínál.