Akkumulátor Konferencia – NRW Akkumulátor Nap 2016 (North Rhine-Westphalia, Németország)

Találkozzon partnereivel és üzletfeleivel a Battery Day NRW és az Advanced Battery Power egyesített kiállításon: Münster, Németország, 2016. ápr. 25-27. – akkumulátortechnológiák és alkalmazások – vásár, szimpóziumok, tudományos konferencia.

Akkumulátor Konferencia – NRW Akkumulátor Nap

A látogatók az ipar, az üzleti élet és a politika képviselői közül kerülnek ki, akik érdeklődéssel figyelik majd az Ön termékbemutató előadásait és az energetikai szektor új fejlesztéseit.

Battery Day NRW – NRW Akkumulátor Nap
A Battery Day NRW rendezvénynapon az Észak-Rajna Vesztfália tartomány azon cégei mutatják be a termékeiket, szolgáltatásaikat és az elért eredményeket, akik az akkumulátortechnológia és alkalmazástechnika piacán dolgoznak. (A Battery Day NRW előadásait német nyelven tartják).

Előzetes szemináriumok 2016. ápr. 25.
Négy érdekes szeminárium, amelyeket egy nappal az  “Advanced Battery Power” tudományos konferencia  előtt tartanak, további vonzerőt nyújtanak a szimpóziumnak. A szemináriumok áttekintést adnak a legújabb tudományos fejlesztésekről és a szimulációs technikákról, egyúttal részletes bevezetőt is adva az akkumulátorok technológiájába.

Advanced Battery Power – Akkumulátor Konferencia
Ezen a rendezvényen több mint 70 előadó és egy, közel 200 tudományos poszterből álló kiállítás mutatja be részletesen az akkumulátortechnológiákat és  alkalmazásokat, melyek itt, Münsterben koncentrálódnak ( Az Advanced Battery Power előadásait angol nyelven tartják.)