Az IMV A-sorozatú vibrációs tesztrendszer bemutatása Európában

A THP Systems Ltd. cég Lechtworthban jelentette be az IMV Coproration világvezető A-sorozatú vibrációs tesztrendszer termékcsalád Egyesült Királyságbeli bevezetését.

egytengelyű rázórendszer, A-sorozat
Az új A-sorozat 7 új tesztrendszerből áll, a rázóerő 3 kN … 65 kN között van, továbbá nyújtott lökethosszal és ütő üzemmód működési paraméterekkel is rendelkezik.

Az IMV díjnyertes ECO-technológiája a teljes A-sorozatba beépíthető, amivel ez a  termékkibocsátás az ipar egyik legfontosabb eseménye lesz.

Andy Leadbeater szerint  “az IMV Corporation továbbra is világelső a vibrációs tesztrendszerek tervezésében és gyártásában. Az új A-sorozat a bizonyítéka annak, hogy az IMV továbbra is elkötelezett az olyan kutatási és fejlesztési programok mellett, amelyek a világvezető technológiákat adják.
Tisztában vagyunk azzal, hogy már több éve nincs más, olyan vibrációs tesztberendezés gyártó cég, aki nem egy, hanem egyből 7 új rázórendszert dobott volna piacra, és ez egy izgalmas időszak mindannyiunk és azok számára, akik szorosan együttműködnek az IMV-vel.
Az IMV növekedése az Egyesült Királyságban és Európában az elmúlt öt évben szinte hihetetlen volt, mindennek hátterében egy kiváló termékgyártás és az IMV azon elkötelezettsége áll, hogy új és izgalmas termékeket dobjon piacra, amelyek nem csak a magasabb teljesítmény jegyében megfogalmazott legújabb ipari igényeket veszik figyelembe, hanem azon partnereinek igényeit is akik azt szeretnék, hogy a jövőbeli vibrációs tesztberendezések sokkal rugalmasabbak és könnyen használhatóak legyenek” - mondotta Andy Leadbeater.

“ Az új A-sorozat teljesítményei és az intuitív felhasználói felület folyamatos fejlesztése lehetővé teszi az IMV számára, hogy erősítse pozícióját a piacon. Összességében, ennek a termékcsaládnak a megjelenése egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az IMV piacvezető az új termékek folyamatos fejlesztése területén”.