Az IMV idei "Legprogresszívebb európai értékesítési és szervizpartner" díját az AMtest-TM nyerte

Az AMtest sikeresen megismertette piacain a korábban ismeretlen IMV Corporation termékeit, és számos nagy értékű rázótesztberendezést értékesített melyekhez kiváló szervizt kínál, amit a gyártó díjjal is elismert.

Legsikeresebb európai forgalmazó
Az AMtest nyerte el 2015-ben az IMV "Most advanced Ditributor in Europe" díját. 

Az AMtest az IMV egyik legsikeresebb értékesítési és szerviz partnere Európában. Néhány év alatt sikeresen megismertette és elfogadtatta a magyar és román piaccal a korábban ismeretlen gyártó termékeit, és számos nagy értékű rázótesztberendezést értékesített és helyezett üzembe olyan partnereknél, mint a Bosch, Denso, Fujikura, TDK-Epcos, Valeo, SMR stb.
A rázógépek többsége klímakamrával kombinált, ami lehetővé teszi a mechanikus és termikus környezeti hatások egyidejű szimulációját. 

Az Amtest Magyarországon egyedálló módon kínál a rázógépekhez olyan magas szintű hazai szervizt, amit az IMV egyenértékűnek tekint a gyári szervizzel, amit a díjjal is elismert.
A hazai szerviz jelentős versenyelőnyt jelent a más gyártók által külföldről nyújtott lassú és költséges támogatással szemben. 

Az IMV a vibráció szimulációs piacon a világ legnagyobb forgalmú és legfejlettebb technológiával rendelkező vállalata.
Energiatakarékos ECO-shaker technológiája és egyidejűleg többtengelyes rázást szimuláló tesztrendszerei egyedülálló termékek a piacon.