Az IMV új gyártóközpontot nyitott az Egyesült Királyságban – az európai terjeszkedési stratégia támogatása

Az IMV új tesztelési gyártóközpontot nyitott Shepreth városában (Cambridgeshire, Egyesült Királyság). A központ fontos eleme az IMV Japánon kívüli működésének, és kulcsfontosságú szerepet játszik az európai terjeszkedési stratégia megvalósításában.

 IMV rázó-tesztrendszer, alkalmazási területek

  • Átfutási idő: Akár hatszor gyorsabb
  • Teljes körű pótalkatrész-ellátás az IMV által Európában értékesített összes rendszerhez
  • Két fő európai rendszer már élesben működik


AZ Átfutási idő Akár hatszor gyorsabb

Az egyesült királysági gyártóüzemnek köszönhetően az IMV jelentősen lecsökkenti az európai ügyfelekhez történő szállítási időt. A központban raktáron lesz az IMV aktuális rázógépválasztékának nagy része, így a Japánból szállított rendszerek 12–14 hetes szállítási ideje helyett akár 2–4 héten belül is le tudják majd szállítani a standard rendszereket.

A megnövekedett raktárterületen nemcsak standard rendszerek lesznek, hanem az IMV Európában értékesített rendszereihez való pótalkatrészek is, ezzel is elősegítse az IMV gyors terjeszkedését. A pótalkatrészek 24 órán belül kiszállíthatók az IMV világvezető ECO rendszereivel.

A problémák távolról is diagnosztizálhatók, így a rendszerekhez a piacon egyedülállónak számító rendelkezésre állási idő biztosítható. Ha a rendelkezésre állási idő és a megbízhatóság fontos szempont Önnek, akkor az IMV ECO rendszerei az iparág legrealisztikusabb megoldását kínálják. Az IMV továbbra is elsődleges prioritásként tekint az összes ügyfél támogatására, amely egyben az IMV globális terjeszkedésének egyik alappilléreként is szolgál.

Két nagy európai rendszer már élesben működik: az egyiket egy neves egyesült királysági ügyfél üzemelteti, a másikat pedig egy vezető német mérnöki vállalat, az EDAG. Az egyesült királysági konstrukció egy 24 kN-os rázórendszert tartalmaz, amelynek része a speciálisan kialakított, 600 mm-es csúszóasztal is. Az IMV egy 54 kN-os, 100 mm-es eltolású ECO-Shaker rendszert készít az EDAG részére, amely a 600 mm-es csúszóasztal mellett 3,5 méter/másodperces rázókapacitással is büszkélkedhet.

A központban helyett kapott még egy konferenciaterem is, ahol az odalátogató ügyfelek elvégezhetik feladataikat. A konferenciateremben képzéseket is tartanak majd.Az Ázsiában már erős jelenléttel rendelkező IMV Corporation gyorsan terjeszkedik Európában, az USA-ban és Dél-Amerikában is. A vállalat erősen terjeszkedett az elmúlt években, a legutóbbi pénzügyi évet pedig rekord forgalommal zárták.

 

IMV vibrációs tesztrendszerek – Japán precizitás minden folyamatban

„Az IMV fontosnak tartja, hogy már ma elvessük jövőbeli sikereink gyümölcsének magjait, így stratégiánk kulcsfontosságú részét képezi az európai üzletág terjeszkedése” – mondta John Goodfellow igazgató.

„Japánban olyan sikeres a működésünk, hogy a helyi gyártóüzemek lassan kifutnak a szabad kapacitásból. Ebből kifolyólag magától értetődő lépés volt a gyártóközpont megnyitása, hogy hatékonyabban ki tudjuk szolgálni a nem japán ügyfelek egyre bővülő körének szükségleteit.
Ugyanakkor fontos kihangsúlyozni, hogy a gyártóközpontban minden folyamat a legszigorúbb japán minőség-ellenőrzési normák szerint zajlik majd. A legmagasabb szintű japán mérnöki technológia, minőség és megbízhatóság minden termékben visszaköszön majd.”

A gyártóközpontban a standard rendszereken túl a vevő igényei szerint testre szabott rázórendszerek is készülnek.
Legyen szó egy speciális forgócsap hozzáadásáról, egy méretre szabott csúszóasztal legyártásáról vagy a teljes rendszer testre szabásáról, mindig szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit.

A szigorú helyszíni minőség-ellenőrzési eljárásokkal biztosítjuk, hogy ügyfeleink tökéletesen működő rendszereket kapjanak kézhez. Ezenfelül ügyfeleink eljöhetnek a gyártóközpontba, és megnézhetik, hogy az általuk megrendelt rázórendszer miként teljesít a helyi tesztkamrában. Arra is lehetőség nyílik, hogy ügyfeleink saját mintadarabjaikat vessék alá tesztelésnek.

Az IMV Europe Ltd 2011-ben jött létre a világ egyik vezető elektrodinamikus vibrációs tesztrendszer beszállítójának, a japán IMV Corporationnek a leányvállalataként.
Az IMV Europe az egytengelyes és többtengelyes elektrodinamikus vibrációs tesztrendszerek teljes választékán túl speciális, többtengelyes vibrációvezérlőket is forgalmaz.
Az IMV Europe az elmúlt három évben gyorsan megnövelte piaci részesedését, és több mint 75 rendszert (beleértve a világvezető ECO rendszereket is) telepített.