Az NSC befektetett az IMV ECO technológiába – 54kN-os Combo vibrációs tesztrendszer

Nacelle Systems Consultancy Ltd (NSC), UK az IMV Corporation-t választotta az 54kN-os Combo vibration test system beszállítójának, melyet a Newry, N.I. tesztintézetükben helyeznek üzembe.

54kN Combo vibrációs tesztrendszer, NSC, IMV

Ebben az új, korszerű létesítményben fog működni az IMV EM2605/SA7M- VST1200/600 egytengelyű vibrációs tesztrendszer, amely szinusz és random üzemmódban 54 kN rázóerőt fejt ki, nyújtott, 100 mm-s hosszúlöketű és 3,5 m/s névleges rázósebességű berendezés.

Az NSC befektetett az IMVs ECO technológiába is, ami lehetővé fogja tenni számukra a sokk-üzemmódban egy nagyobb teljesítményekhez való hozzáférést, valamint az üzemköltségek lényeges csökkentését az alacsonyabb áramfogyasztás által.

A teljes rendszer része egy 20 csatornás vezérlő, melyet a THP Systems Limited fog szállítani, aki az IMV kizárólagos szállítója az angol és az ír piacon.

A leszállítandó rendszert nemcsak a 100 mm-s lökethossz, a nagy rázósebesség és az alacsony fogyasztás jellemez, hanem az is, hogy a rázóasztal leválasztható a rázóról, és azt más, jövőbeli rázóra is át lehet tenni. Mindezt kiegészíti a K2 vezérlő, ami lehetővé teszi az NSC számára a multi-shaker üzemmódot, és azt, hogy rázóteszteket végezhessenek nagyobb és nehezebb mintákon is, a későbbi partneri igényeknek megfelelően.

Michael Thompson, az NSC általános menedzsere kifejtette a szigorú közbeszerzési eljárás levezetését, amiben az igényeinknek leginkább megfelelő műszaki és kereskedelmi megoldást keresték. Elégedettek az IMV kooperációs hozzáállásával, akik bebizonyították, hogy készségesek a rendszerkövetelmények és a specifikációk egyeztetésre.