SENSOR+TEST 2016

Innovatív exponensek a jövő ipara számára – Az érzékelőktől a kiértékelésig: egy széleskörű bemutató a mérések, tesztelések és monitorozó egységek szakértői rendszereiről az ipar minden területén – Nürnberg, Németország, 2016. május 10- 12.

SENSOR+TEST 2016
Kiemelt téma „Mérések a felhőben”
A jövő a méréstechnikáé. A mérési adatok a jövő iparának vénáiban keringő vér – és az internet világában a legtöbb dologról ki fog derülni, hogy mérési érzékelő. Továbbá, a holnap összekapcsolódott világának fő előnye a helyi mérési eredmények globális elérhetősége lesz.

SENSOR+TEST 2016 konferencia részvevői 
SENSOR+TEST az egyik legnagyobb nemzetkőzi fórum a szenzorok, a mérési és tesztelési technológiák területén, ahol kutatók és más szakemberek a világ minden tájáról azért találkoznak, hogy megvitassák az új technológiákat és az legújabb eljárásokat.

A legegyszerűbb mikro szenzoroktól kezdve a komplex próbapadokig, az azonnal használható komponensektől az egyéni szolgáltatásokig, a SENSOR+TEST jeleníti meg a komplett kompetenciákat a mérési technológiában.

A SENSOR+TEST 2016 alatt az alábbi két első osztályú konferenciát fogják megrendezni

18. GMA / ITG-Fachtagung „Sensoren und Messsysteme" címmel, egy német nyelvű szimpóziumot, amely a szenzortechnológia egyik legjelentősebb fórumává vált. A konferenciát ismét a SENSOR+TEST-el párhuzamosan rendezik meg. A konferencia nyelve: német.

etc2016 - European Telemetry and Test Conference talákozót  második alkalommal Nürnbergben rendezik meg a SENSOR+TEST-el együttműködésben.
Az etc2016 - European Telemetry and Test Conference a telemetria, teszt műszerezettség, a tele-kontrol és az adatfeldolgozás legfontosabb nemzetközi platformja.
Vállalatok és intézmények mutatják be innovatív termékeiket, szolgáltatásaikat és több más számtalan megoldást a 2. kiállítási csarnokban.
A fentiek mellett az etc2016 lesz a házigazdája a
3rd Advanced In-Flight Measurement Techniques Symposium AIM és a
27th Symposium of the Society of Flight Test Engineers SFTE European Chapter  rendezvényeknek is.