A Spider-81C vibrációs vezérlőrendszer

A Crystal Instruments gyártmányú Spider-81C rezgésvezérlőt arra tervezték, hogy a beépített vezeték nélküli routerrel iPAD-ra csatlakoztatható legyen.

Crystal Spider-81C rezgésvezérlő
A rázóhenger vezérlők nemzetközi piacán a Crystal Instruments szállítja a legfejlettebb technológiát.
 A Spider platform a negyedik generációs, centralizált DSP architektúrára épül.

Beépített vezeték nélküli router: Vibrációs tesztrendszer-vezérlő egység 
A Spider-81C vibrációs vezérlőt arra tervezték, hogy a beépített vezeték nélküli routeren át direkt iPAD-ra kapcsolható legyen. Kapcsolja össze a Spider-81C egységet a Cristal Instruments EDM App for iPAD egységével, és használja ki a wifi rendszer rugalmasságát a rázótesztek vezérlésben.
A Spider-81C-nek 2 bemenete, 1 kimenete és 4 pár digitális I/O portja van.

Fekete doboz módszer: Dolgozz PC nélkül
A Spider-81C vibrációs tesztvezérlő Black Box üzemmódban PC-kapcsolat nélkül, autonom módon, önállóan működik. Ebben az üzemmódban a pc-t a teszt elején csak a rendszer konfigurálására, a teszt végén pedig az adatok letöltésére használják.
A teszt alatt a vezérlő az előzetesen beállított ütemterv szerint működik, vagy egy külső eszközről is vezérelhető a digitális I/O porton át.

Sokoldalú, intuitív felhasználói interfész 
A Crystal Instrument szoftvert a felhasználói interfészen fejlesztették tovább. Több grafikus megoldást, varázslót és eszköztárat építettek be azért, hogy a beállításokat felgyorsítsák. Az interfészt újratervezték azért, hogy még logikusabb és jobban használható legyen. Event-Action rules, Abort-Sensitivity és más új interfész jellemzők jelentek meg, amelyek egyszerűsítik a munkát.
A nagyszámú tesztek közti keresést kulcsszavakkal könnyítették meg.

Crystal Spider-81C rezgésvezérlő_2