Spider 80X és 80Xi, bővíthető dinamikus mérési rendszerek

Crystal Instruments bővíthető rezgésvezérlő rendszerek akár 512 csatornáig – Spider 80X és Spider 80Xi dinamikus mérési rendszerek

Spider 80X rezgésmérő rendszer, Crystal Instruments
A Spider-80X mérési rendszert lényegében három alkalmazási területre fejlesztették ki: dinamikus adatgyűjtés, vibrációvezérlés és készülékmonitorozás. Mindegyik előlap nyolc analóg bemeneti csatornát tartalmaz, de emellett további két, szoftveresen konfigurálható csatorna is van, például analóg kimenetre a vibrációvezérlőhöz, vagy tachométer bemenetként a forgó egység elemzésére.

A szimpla Spider 80X előlap egy teljes, két kimenetes vezérlő, és azonos a Spider 81 sorozat magas színvonalú szabadalmaztatott duális ADC bemeneti technológiájával. A Spider 80X bemenetei egypontos / differenciált vagy AC / DC / IEPE kapcsolási lehetőségeket biztosítanak; töltési mód külön rendelhető opció, amit a gyárban telepítenek. A Spider-80X tartalmazza ugyanazt az időszinkronizált Ethernet csatlakozást és 4 GB flash memóriát az adat-, és programtárolásra. A Multiple Spider-80X előlapok összekapcsolhatók a Crystal Instruments Spider-HUB Ethernet kapcsolóval. Az adattároló kapacitás 250 GB-ig növelhető a Spider-NAS háttértároló hozzáadásával.

A Spider 80X előlapok helyszínen cserélhetők, így a felhasználó tetszőleges számú előlapból is gyorsan összerakhat egy rendszert.  Mindegyik előlap fémárnyékolású.

A Spider 80SG törzs érzékelőnek a Spider 80X-el azonos a mechanikai kialakítása. Ez a két rendszer egy egységbe kombinálható, amivel különféle dinamikus jelek mérhetők, beleértve a törzset, vagy más gerjesztést igénylő szenzorokat. A Multiple Spider 80X vagy a Spider 80SG előlapok 64 darabos keretben tárolhatók.
Spider 80Xi rezgésmérő rendszerek, Crystal Instruments

A Spider 80Xi a Spider 80X kompakt verziója egy rendkívül könnyű kivitelben. Beépítve egy 64 csatornás vázba, a készülék 10,5 kg-nál könnyebb, így a Spider 80Xi könnyen, egy kézzel hordozható, és optimális készülék az olyan szabadtéri környezeti vizsgálatokhoz, ahol a hordozhatóság nélkülözhetetlen.