Elektrodinamikus rázógépek

Állandó mágneses rázógépek, közepes erőtartományú elektrodinamikus rázógépek, nagyteljesítményű elektrodinamikus rázógépek, vízhűtéses elektrodinamikus rázógépek, nyikorgás- és kopogásvizsgáló berendezések

Dinamikus tesztrendszerek

Állandó mágneses rázógépek
Az állandó mágneses elektrodinamikus rázógépeket kis erőigényű rezgésvizgálati alkalmazásokhoz alakították ki: modális és strukturális elemzéshez, por alakú anyagok különválasztására és tömörítésére, apró alkatrészek rezgéses hibaszűrésére. Ideálisan használhatók gyorsulásmérők hitelesítésére is. Ezeket az elektrodinamikus rázógépeket jellemzően az oktatási, kutatási és laboratóriumi környezetekben használt rezgésvizsgálati berendezések részeként alkalmazzák.

Ezek a kis méretű, léghűtéses elektrodinamikus rázógépek kis és közepes tömegű tárgyak, például különálló elektronikus szerelvények és alkatrészek rezgésvizsgálatához, modális és szerkezeti elemzéséhez használhatók.

Közepes erőtartományú elektrodinamikus rázógépek
Ezeket a léghűtéses elektrodinamikus rázógépeket közepes méretű tárgyak, például gépjárműalkatrészek és egyéb, legfeljebb 600 kg tömegű elektronikai szerelvények rezgésvizsgálatára tervezték.

Nagyteljesítményű elektrodinamikus rázógépek
A nagyteljesítményű elektrodinamikus rázógép jól illeszkedik a nagy erőhatású, hosszú időtartalmú vizsgálatokhoz, ugyanúgy, mint az alacsony frekvenciájú és a lökésimpulzusos vizsgálatokhoz. Forradalmian új kialakítással rendelkezik, melyben egy tekercs két légrést hajt meg, hogy maximum 75 mm-es elmozdulást hozzon létre max. 3 m/s sebességgel és 105 kN erővel.

Vízhűtéses elektrodinamikus rázógépek
Vízhűtéses elektrodinamikus rázógép legfeljebb 5 tonnás műholdak, űrhajós szerelvények és hadianyag vizsgálatára, legfeljebb 289 kN szinuszos erőhatás mellett.

Nyikorgás- és kopogásvizsgáló berendezések
"Csendes" elektrodinamikus rázógépeink támogatják a nyikorgás- és kopogásvizsgálatok elvégzéséhez szükséges ipari szabványú QA (minőségbiztosítási) eljárásokat. Garantálják, hogy a járműalkatrészek és az utasterek tartósak és zajtalanok legyenek.