Fejlett szolgáltatástámogatás – karbantartás menedzser – IMV ECO System

Az ECO System legfeljebb 200 paramétert figyel meg, ideértve például a tápegység és teljesítménymodul működési feltételeit, a rendszer hőmérsékletét, védő-reteszelő kapcsolók állását, a vezérlő állapotát, a 3 fázisú áramellátás állapotát és másokat.

IMV ECO rázórendszerek

A paraméterek rögzítésével és a log-fájlba való mentésével lehetővé válik a rendszer átfogó diagnosztizálása. Ezen kívül, minden egyes alkalommal, amikor egy reteszelő kinyit vagy jelez, pillanatfelvétel készül a rendszer működési paramétereiről mind a retesz jelzése előtt, mind utána. Ezen adatok összessége azt jelenti, hogy az IMV-ben a rendszerproblémák az alábbi módon, távolról is diagnosztizálhatók:

  • A probléma megoldható távvezérléssel, a rendszer visszaáll és folyamatosan működik, anélkül, hogy a szervizmérnöknek ki kellene szállnia javításra.
  • Ha a szerviz látogatása szükséges, akkor a mérnök már a megfelelő alkatrészt viszi magával, így a rendszer ezzel az egy látogatással újra futhat.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ECO-rendszer a lehető leghosszabb ideig működjön és a befektetés megtérülése maximális legyen.

További információkért keresse ügyfélkapcsolati munkatársunkat!