PCB rezgésgyorsulás-mérők előnyei

A gyorsulásmérőket arra használják a terepvizsgálatokban, gyártásban és tervezésben, illetve a kutató és fejlesztő szervezeteknél, hogy kritikusan fontos adatokra tegyenek szert velük.

Dinamikus rezgésgyorsulás szenzor, PCB piezotronics

Fő jellemzők

  • Robusztus és tartós
  • Nagyon szilárd
  • Nagyon jó ismételhetőség
  • Széles dinamikatartomány
  • Gyors felfutási idő
  • Magas használható frekvenciatartomány

A PCB Piezotronics precíziós gyorsulásmérőket gyárt vibráció, ütés, gyorsulás méréséhez, és szerkezeteket a felügyeleti, vezérlési és tesztelési alkalmazásokhoz. ICP®, PE, MEMS és kapacitancia érzékelési technikákat alkalmaznak, hogy eleget tegyenek a mérési követelmények széles körének. A gyorsulásmérőket arra használják a terepvizsgálatokban, gyártásban és tervezésben, illetve a kutató és fejlesztő szervezeteknél, hogy kritikusan fontos adatokra tegyenek szert velük. Precíziós miniatűr készülékeinken kívül IMI szenzor részlegünk robosztus gyorsulásmérőket és vibráció szenzorokat is kínál az ipari gépek vibrációfelügyeletéhez.

A PCB egytengelyű és három tengelyű gyorsulásmérő konfigurációs paraméterei közé tartozik az érzékenység, hőmérséklet, frekvenciaátvitel, amplitúdóátvitel, alaktényező és a tesztvezeték földelés. A gyorsulásmérők nagyon fontosak berendezések vagy szerkezetek megfelelő teljesítményének a kiértékeléséhez. Az ilyen felhasználásokhoz általában szükség van a teljes mérőrendszer kalibrálási bizonyítékaira kezdve a szenzortól a végleges kimenetig. A PCB az összes termékét a NIST szerint kalibrálja, és minden leszállított szenzorhoz mellékel egy kalibrálási tanúsítványt.